Jaarlijkse opruimingproeverij zondag 24 februari 2019

Elk jaar bij de voorraadopname van 1 januari maken wij een strenge selectie: met welke producenten en welke wijnen gaan we door en welke moeten afvallen om plaats te maken voor nieuwe. Als gevolg daarvan onstaan er restpartijen en -partijtjes die “in de opruiming gaan”. Dat gebeurt dit jaar op zondag 24 februari. Prima wijnen, anders hadden we ze nooit gekozen, bieden we aan met hoge kortingen, tot 50%. Dit is hét moment om uw slag te slaan. Er is veel te proeven maar niet alles: soms zijn de aantallen te klein.
Naast de opruimingswijnen presenteren wij de Bourgognes van Brigitte Berthelemot uit Meursault. We volgen dit domein al een paar jaar en de kwaliteit blijft maar stijgen. Natuurlijk zijn Meursault-Tillets, Puligny-Montrachet 1e Cru of Beaune 1e Cru kostbaar. Kijkend naar de kwaliteit vinden wij de prijzen van Berthelemot bijzonder redelijk.
Tussen 12.00 tot 17.00 uur zien we u graag aan de Coolhaven 106a. Uw aanmelding wordt op prijs gesteld: bel 010-4367636 of mail naar info@terroirwijn.nl.
img_1755