Nieuwsbrief Juli

Zomeruitverkoop: proosten op 20% korting
Zaterdag 20 juli gaan veel wijnen in de uitverkoop bij Terroirwijn. Soms omdat het nieuwe jaargang binnen is, soms omdat een wijn uit het assortiment gaat en soms omdat er nog maar een beperkt aantal flessen op voorraad is. Een aantal wijnen zijn te proeven en een deel is gekoeld mee te nemen, om gelijk van te genieten in de zon. Kom langs op zaterdag 20 juli tussen 11:00 en 14:00!
Nieuw wijnhuis bij Terroir
Goede wijn heeft vaak een goed verhaal, dat geldt zéker voor het nieuwste wijnhuis bij Terroirwijn. Urban Kaufmann en Eva Raps namen een paar jaar geleden een wijngoed over in Rheingau, noemden het Weingutt Kaufmann en ze begonnen biodynamisch te werken. Ze maken loepzuivere, compromisloze wijnen. Wat daarbij meehelpt: Eva werkte eerder voor de VDP, het Verband Deutscher Prädikats- und Qualitätsweingüten. Heel binnenkort hebben we de Riesling en Weissburgunder in het assortiment.
08 September: Terroir Wijn Zomerproeverij!
Wat altijd helpt om het zomergevoel een zetje te geven, is de wijnkast zomerklaar maken. Dan komt het goed uit dat op 08 september de grote Terroirwijn Zomerproeverij plaatsvindt. Ontdek wat de nieuwste jaargangen voor lekkers te bieden hebben en maak kennis met een aantal nieuwe aanwinsten in de collectie. Uiteraard staan ook de wijnen van Weingutt Kaufmann er tussen, dus dat belooft veel goeds. Jullie zijn welkom van 13.00 tot 18.00 uur, Coolhaven 106a