Terroirwijn is altijd op zoek naar nieuwe, onontdekte wijnboeren die dezelfde visie delen over smaak en wijn. Wat is deze visie? Wij vinden dat wijn op de eerste plaats zuiver moet zijn. Geperst van gezonde en kwalitatieve druiven en verbouwd met respect voor de natuur, met de beste expressie van het terroir. Dit kan alleen met zo min mogelijk ingrepen tijdens de teelt en in het vinificatieproces.

Terroirwijn importeert wijn uitsluitend voor restaurants.

Mijn liefde voor wijn is meer dan tien jaar geleden aangewakkerd, toen ik werkzaam was in de horeca. Een opleiding tot vinoloog in 2016 en een overname van een wijnhandel verder, heb ik dan ook mijn eigen visie op wijn ontwikkeld.

Ik werk graag met kleine wijnboeren waar ik direct contact mee heb, hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er wel en niet gebeurd in de wijngaard en kelder. Bij Terroirwijn draait het om langetermijnrelaties met wijnboeren die constante kwaliteit leveren, met de wetenschap dat elk jaar anders kan zijn.

Het resultaat? Een exclusieve selectie aan zuivere en elegante wijnen die het terroir tot leven laten komen. Dát is TerroirWijn!

Tom Broekhuizen