Terroirwijn importeert wijn voor restaurants.
Onze stijl

Terroir-gedreven wijn, die een vertaling is van plaats, druif en wijnboer. Ik werk alleen met wijnboeren die precies weten wat er aan (minimale-)interventie nodig is om tot een zuivere wijn te komen, mét de beste expressie van het terroir.  Wijn gemaakt met precisie met als resultaat: elegante en vooral energieke wijnen. Geperst van gezonde en kwalitatieve druiven en verbouwd met respect voor de natuur. 

We selecteren streng (doch rechtvaardig) voor het portfolio. Voor het assortiment geldt: less = more. Om concurrentie te voorkomen tussen wijnboeren, zal ik niet snel met meerderde producenten uit één gebied samenwerken.

Wat ik nog meer voor je kan betekenen.

Sinds 2019 staat persoonlijk contact bij Terroirwijn centraal. Ik lever 52 weken per jaar, met spoedleveringen waar nodig. We sparren veel met restaurants over geschikte wijn-spijs combinaties en adviseren bij het maken van een duurzame wijnkaart.

Onze klanten zijn o.a:

  • Restaurant Renilde
  • Restaurant 4850
  • Restaurant Rotonde
  • Villa Augustus
  • Restaurant de Nieuwe Winkel**
  • Old Scuola
  • Verward
  • Mevrouw Meijer

  • Bistro Diepnoord
  • Amore
  • Raisin
  • Bistrot-Bar Frère
  • De Matroos en Het Meisje
  • Bar Cult
  • Van de Wijnen
  • De Zoute Kater