Terroirwijn importeert terroir gedreven (natuur)wijnen voor de horeca.
Assortiment
Een plek, druif en wijnboer vertaalt in een uitzonderlijke wijn. Ik werk alleen met wijnboeren die precies weten wat er aan (minimale-)interventie nodig is om tot een zuivere wijn te komen, mét de beste expressie van het terroir. Met als resultaat: elegante en vooral energiek wijnen . Geperst van gezonde en kwalitatieve druiven en verbouwd met respect voor de natuur. Het is een geluk om met zoveel getalenteerde wijnboeren te kunnen werken, en het is een feestje om hun wijnen (bijna altijd) als enige in Nederland te representeren.
Je komt niet zomaar door de strenge (doch rechtvaardige) selectie van Terroirwijn. Voor het portfolio geldt: less = more. Om concurrentie te voorkomen, zal ik niet snel met meerderde producenten uit één gebied samenwerken.
Wat ik nog meer voor je kan betekenen.
Al sinds 2007 staat persoonlijk contact bij Terroirwijn centraal. Ik lever 52 weken per jaar, met spoedleveringen waar nodig. Omdat ik mijn wijnen constant test, is mijn belofte dat jij altijd en alleen het allerbeste op tafel zet. Laat je assisteren bij het maken van jouw wijnkaart en bij wijn/spijs, of geef dit helemaal uit handen. Ook is het mogelijk een cursus te voorzorgen voor bedienend personaal, waarbij je alle kennis in huis haalt over de wijnen en hoe je daarmee gasten goed adviseert.
Onze klanten zijn o.a:
- Mevrouw Meijer
- Restaurant 4850
- Restaurant Renilde
- Restaurant Rotonde
- Villa Augustus
- Wijnbar Fok
- Old Scuola
- Verward
- Restaurant Fontein
- Restaurant Lux
- Amore
- Raisin
- Bistrot-Bar Frère
- De Matroos en Het Meisje
- Bar Cult
- Van de Wijnen